hr

O nama

Arhitektonski biro Kapov osnovan je 1995. godine i od tada neprekidno djeluje do danas. Ured posluje na dvije lokacije – u Zagrebu i u Splitu.

Osnovna djelatnost našeg ureda je arhitektonsko projektiranje, zgrada stambene, poslovne, turističke i javne namjene, uključujući vođenje projekata tijekom cjelokupnog procesa, od faze analiza i idejnih rješenja, preko izrade kompletne projektne dokumentacije, pa do ishođenja potrebnih dozvola za gradnju.

U radu pratimo suvremene trendove u promišljanju arhitekture, korištenju novih tehnologija gradnje, s naglaskom na ostvarivanju energetski učinkovitih zgrada.

Vjerujemo da svaki projekt koji nam je povjeren, zaslužuje individualan pristup i puni kreativni angažman našeg ureda, kao i da je naš cilj postignut jedino ako je u radu na projektu ostvareno uzajamno povjerenje s Naručiteljem, a konačnim rezultatom su zadovoljni i Naručitelj i naš projektni tim.

Posebno smo ponosni na veliki broj naših realiziranih projekata, kao i na one koji se upravo realiziraju. Vjerujemo da upravo izgrađene zgrade čine razliku, pokazujući kontinuitet našeg rada, kao i upornost i ozbiljnost u ostvarivanju naših ideja, uz sve izazove koje proces projektiranja i građenja donosi.

Naše prednosti

Veliko projektantsko iskustvo

Listu referentnih projekata stambene, poslovne i javne arhitekture možete pogledati ovdje.
Listu referentnih projekata energetske obnove i energetskih certifikata možete pogledati ovdje.

Uhodani projektni tim

Tijekom godina rada sastavili smo uhodani i iskusni projektni tim unutar samog ureda i ostvarili kvalitetnu i dugoročnu suradnju s našim stalnim vanjskim suradnicima.

Uredi u Zagrebu i u Splitu

Ured posluje na dvije lokacije- u Zagrebu i u Splitu. Poslovnice su umrežene i koordinirane, što nam omogućava brzo i neposredno djelovanje na cijelom području Republike Hrvatske.

Besplatno informiranje/ konkurentne cijene usluga

Slobodno nam se obratite za neobavezujući sastanak informativnog karaktera, na kojem ćemo definirati Vaš projektni zadatak i ponuditi Vam naše usluge po konkurentnim cijenama.

Garancija rokova

Kao sastavni dio Ugovora o pružanju naših usluga, spremni smo jamčiti različitim garancijama za rokove koje s Vama usuglasimo.