hr

O nama

Arhitektonski biro Kapov osnovan je 1995. godine i od tada neprekidno djeluje do danas. Ured posluje na dvije lokacije – u Zagrebu i u Splitu.

Osnovna djelatnost našeg ureda je arhitektonsko projektiranje, zgrada stambene, poslovne, turističke i javne namjene, uključujući vođenje projekata tijekom cjelokupnog procesa, od faze analiza i idejnih rješenja, preko izrade kompletne projektne dokumentacije, pa do ishođenja potrebnih dozvola za gradnju.

U radu pratimo suvremene trendove u promišljanju arhitekture, korištenju novih tehnologija gradnje, s naglaskom na ostvarivanju energetski učinkovitih zgrada.

Vjerujemo da svaki projekt koji nam je povjeren, zaslužuje individualan pristup i puni kreativni angažman našeg ureda, kao i da je naš cilj postignut jedino ako je u radu na projektu ostvareno uzajamno povjerenje s Naručiteljem, a konačnim rezultatom su zadovoljni i Naručitelj i naš projektni tim.

Posebno smo ponosni na veliki broj naših realiziranih projekata, kao i na one koji se upravo realiziraju. Vjerujemo da upravo izgrađene zgrade čine razliku, pokazujući kontinuitet našeg rada, kao i upornost i ozbiljnost u ostvarivanju naših ideja, uz sve izazove koje proces projektiranja i građenja donosi.

Naše prednosti

Veliko projektantsko iskustvo

Listu referentnih projekata stambene, poslovne i javne arhitekture možete pogledati ovdje.
Listu referentnih projekata energetske obnove i energetskih certifikata možete pogledati ovdje.

Uhodani projektni tim

Tijekom godina rada sastavili smo uhodani i iskusni projektni tim unutar samog ureda i ostvarili kvalitetnu i dugoročnu suradnju s našim stalnim vanjskim suradnicima.

Uredi u Zagrebu i u Splitu

Ured posluje na dvije lokacije- u Zagrebu i u Splitu. Poslovnice su umrežene i koordinirane, što nam omogućava brzo i neposredno djelovanje na cijelom području Republike Hrvatske.

Besplatno informiranje/ konkurentne cijene usluga

Slobodno nam se obratite za neobavezujući sastanak informativnog karaktera, na kojem ćemo definirati Vaš projektni zadatak i ponuditi Vam naše usluge po konkurentnim cijenama.

Garancija rokova

Kao sastavni dio Ugovora o pružanju naših usluga, spremni smo jamčiti različitim garancijama za rokove koje s Vama usuglasimo.

IKT 2019

Osnovna intencija apliciranja na natječaj IKT 2019 je bila optimizacija poslovanja u tehnološkom segmentu, prije svega implementacijom suvremenih BIM poslovnih rješenja, koji doprinose brzini, kvaliteti i točnosti pri izradi projekata.

Usvajanjem BIM poslovnih rješenja tvrtka je u mogućnosti pratiti standarde koji su već prisutni u razvijenijim zemljama Europske unije, što je čini puno konkurentnijom u poslovnom okružju i neposredno doprinosi mogućnosti širenja poslovanja i daljnjim zaposlenjima.

BIM donosi bolju preglednost i veću mogućnost kontrole projekata, što povoljno utječe na smanjenje rizika poslovanja.

Tvrtka trenutno posluje na cijelom području Republike Hrvatske, s planom proširenja poslovanja na zemlje EU-a. Da bi to bilo moguće, nužno je uvođenje novih programa te prateće opreme, kako bi se poslovni procesi unaprijedili, uštedilo vrijeme i omogućilo novo zapošljavanje a samim time i povećali kapaciteti rada poduzeća.

Projektom Optimiziranje poslovanja poduzeća kroz unaprjeđenje IKT-a unaprijediti će se sljedeći poslovni procesi:

 • upravljanja ljudskim potencijalima,
 • logistika,
 • marketing,
 • prodaja,
 • upravljanja rizicima.

Ukupni prihvatljivi troškovi projekta iznose 189.450,00 kn, pri čemu udio EU u financiranju projekta iznosi 123.142,50 kn, odnosno intenzitet potpore iznosi 65%.

Projekt se provodi u razdoblju od 01.11.2019. do 01.10.2020 i sufinanciran je od strane Europske unije, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Kontakt osoba za dodatne informacije:
Ivan Kapov
Kapov d.o.o.
email: ivan@kapov.hr

Kontakti relevantnih institucija iz sustava upravljanja EU fondovima:

 • Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU
  www.mrrfeu.hr / fondovi@mrrfeu.hr
 • Ministarstvo poduzetništva i obrta
  www.minpo.hr / pitanja@minpo.hr
 • Središnja agencija za financiranje i ugovaranje
  www.safu.hr / info@safu.hr
 • Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije
  www.strukturnifondovi.hr